Blog

Ik houd van schrijven en van dingen op papier zetten. Een blog pagina mag dan natuurlijk niet ontbreken. Op deze blog pagina zal ik met enige regelmaat een blog, een hersenspinsel of gedachten die ik met woorden op papier gezet heb plaatsen. Veel lees plezier en kan ik nou iets voor jou betekenen door de juiste woorden op papier te zetten, laat het mij vooral weten! 

Blijven dromen

Blijven dromen!

Mijn dromen najagen en vooral gaan doen waar ik blij van word, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat zijn die dromen dan precies? Waar word ik dan echt blij van? Het maken van keuzes zit niet in mijn DNA, het is niet mijn eerste natuur. Zakelijk gezien gaat het me goed af. Op persoonlijk vlak is het soms lastig om snel en adequaat knopen door te hakken, het is vaak een proces van wikken en wegen. Het sterrenbeeld weegschaal bevordert die processen ook niet echt, maar goed ik denk dat ik op de goede weg zit. Schrijven geeft ruimte voor een creatief proces, een nieuwe kaartenlijn opzetten nog meer. Daar word ik oprecht blij van, denk ik :)
Steeds meer uit mijn comfortzone stappen en het maar gewoon doen. Nieuwe inzichten krijgen en nieuwe dingen doen. Iets meer handelen vanuit gevoel dan alles maar overdenken en ja, ik blijf dromen!

Herfst

Wanneer het herfst is!

Wanneer de bomen een prachtig kleurpalet laten zien, van donkergroen naar zachtgeel, naar diep donkerrood. Wanneer de andere blaadjes langzaam vallen en hun tak loslaten. Wanneer dat zonnetje door de bomen schijnt en de kleuren nog intenser worden. Wanneer het pijpenstelen regent en de bladeren in de bomen de grijze dag toch nog een beetje kleur geven. Wanneer ik de geur van dennennaalden ruik. Wanneer de paden in het bos bedekt zijn met blad. Wanneer thuis de houtkachel aan is. Wanneer de kaarsjes branden en er een glaasje rode wijn klaar staat. Wanneer het herfst is!